Creatieve Webdesigner in Aalst

Hallokes!

Ik ben Mike Heiremans, geboren en getogen in Aalst ergens in het jaar 1990. Bovenal ben ik enorm gepassioneerd door webdesign en grafisch ontwerp.

Graag help ik jou en jouw bedrijf bij het bereiken van jullie doelen. Een technisch sterke en betrouwbare website die daarbij ook nog eens aantrekkelijk is? Een doordachte strategie voor je merk of organisatie? Of gewoon een nieuw, fris logo? Daar ga ik met veel enthousiasme mee aan de slag. Héél veel enthousiasme zelfs!

Klanttevredenheid

Gelijk wat we doen, de klant staat steeds centraal. Ik vind het woord ‘klant’ zelfs een gruwelijk woord. Ik werk graag samen met jou aan een mooi project. Op het einde van de rit is voor mij maar 1 vraag van belang: “Ben je 100% tevreden?” Pas wanneer die vraag met JA beantwoord wordt ben ik dat ook!

Elk project is uniek

Geen template websites voor ons. Liefst van al maken we een uniek en creatief design dat 100% matcht met jouw bedrijf of merk. Geen recuperatiemateriaal dus, aan elk project beginnen wij vanaf 0. Enkel zo komen we steeds weer tot het beste resultaat.

Passie is de drijfveer

En dat maakt het verschil. Een website maken kan iedereen (of toch veel mensen 🙂 ) maar de passie die wij in elk project stoppen zorgt steevast voor dat tikkeltje extra. Een logo, drukwerk, website of volledige huisstijl maken wij voor jou met héél veel liefde.

Een opvallende advertentie voor Petanquecenter

Petanquecenter is de specialist in alle materialen betreffende Petanque. Neem zeker een kijkje op de webshop en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en de personalisatiemogelijkheden.

Zin in een babbeltje?