Grafisch ontwerp in Aalst

Een zichzelf respecterend merk werkt aan een passende branding. Een passend logo is de eerste stap, maar het is uiteraard belangrijk dat alle communicatiemateriaal een uniforme uitstraling hebben.

Wij helpen jou met het ontwerpen en drukken van visitekaartjes, flyers, brochures, e-mail templates, briefpapier, … noem maar op!

Huisstijl

We creëren met plezier een brandbook waar alle do’s en dont’s opgelijst staan voor toekomstige nieuwe ontwerpen voor je merk. Een brandbook bevat alle info die nodig is om nieuwe communicatie te ontwikkelen (Lettertypes, lettergroottes, gebruik van afbeeldingen, iconen, enzovoort).

Logo design

Een goed en krachtig logo dat matcht met jouw merk, daar zorgen wij heel graag voor. Je mag steeds verschillende ontwerpen verwachten. Zo bereiken we uiteindelijk het gewenste doel: Het perfecte logo voor jouw bedrijf of organisatie.

Drukwerk

Naast het ontwerpen, bieden we ook het drukwerk zelf aan. Je hebt de keuze uit alle frequente materialen aan conforme prijzen. Heb jij iets speciaals nodig? Of zoek je naar een persoonlijker item? Wij helpen altijd met plezier en gaan mee op zoek naar de geschikte oplossing!

Tickets voor de Schlagernacht

Zoek Events organiseerde in 2019 de Schlagernacht. Naast een ticketingwebsite zorgden we ook voor fysieke tickets (Ontwerp en druk).

Wil jij ook de perfecte branding voor je merk?