Online marketing in Aalst

Een splinternieuwe website en volledig aangepast social media profielen maar geen bezoekers? Dan is er duidelijk een beetje marketingmagie nodig!

Wij helpen jou met het opzetten van campagnes in Google Ads of de juiste social media kanalen. Ook mailingcampagnes opmaken en uitsturen of een SEO-strategie uitschrijven is ons ding!

Facebook

In 2021 denkt iedereen als eerste aan Facebook. Sommigen denken zelfs helemaal geen website meer nodig te hebben. Laat je door onze data overtuigen dat er nog veel meer is dan Facebook om je doelgroep efficiënt te bereiken.

SEO

“Online marketing kost massa’s geld” hoor ik wel eens. Het tegendeel is waar.
Bij cre8ives kan je terecht voor een gedetailleerde SEO-analyse én plan om je website te laten boomen in de zoekresultaten. Dit vergt een eenmalige kleine investering die opbrengt op lange termijn.

SEA

Uiteraard is SEA in veel gevallen ook nog steeds aangeraden. Wij stellen op basis van je budget de perfecte marketingmix samen. Ik bespreek graag de mogelijkheden met jou persoonlijk!

Matrassen Beeckman boven alle giganten in Google

Matrassen Beeckman is dé place to be in Aalst voor een kwaliteitsvolle matras of het perfecte bed. Sinds 1955 is Beeckman de referentie in Aalst en omstreken. En dat zijn ze nu ook online.

Wil jij ook meer bezoekers op je website?